COVID-19, Certificació IFS

COVID-19, Certificació IFS

Benvolgut /Benvolguda,

 

En relació a la pandèmia de coronavirus i a la certificació IFS i al seu procés d’avaluació i de renovació del certificat.

Us informem que s’ha sol·licitat a IFS el manteniment dels certificats que caducaran pròximament donada la impossibilitat de poder realitzar una auditoria presencial degut a l’estat d’alarma en què ens trobem a causa de la pandèmia de la malaltia COVID-19.

Com us hem traslladat aquest matí la posició d’IFS és la de no prorrogar els certificats (notificació “Enfermedad del Coronavirus (COVID-19) y las consecuencias para la certificación según las normas de IFS”) sent obligatòria la realització de l’auditoria in situ dins del període establert.

No obstant la sol·licitud formulada us emplacem a començar les gestions indicades en el punt 6 de la notificació d’IFS (us la tornem a adjuntar). És a dir, les empreses que preveieu que no es podrà realitzar l’auditoria en les dates previstes o que aquesta ja l’heu hagut de posposar, i tenint en compte la validesa del certificat: poseu-vos en contacte amb els vostres clients per comunica’ls-hi aquest fet i transmetre’ls que per motius de crisi sanitària pel COVID-19 i a l’implementació de l’estat d’alarma per part del Govern d’Espanya segurament no es podrà renovar el certificat IFS en el període establert per la norma ja que no es podrà dur a terme l’auditoria presencial necessària per a renovar el certificat i, a més a més, que aquesta auditoria no es podrà realitzar fins que no finalitzi aquest període excepcional en què ens trobem. I, per aquests motius, sol·licita’ls-hi que tinguin en compte aquesta situació excepcional i que mantinguin sense alteracions els contractes.

Us mantindrem informats.

Restem a la vostra disposició.

Salutacions cordials.