Prodeca crea la web Aliments De Prop 

Prodeca crea la web Aliments De Prop 

Prodeca crea la web Aliments De Prop per facilitar la comercialització dels productes agroalimentaris catalans

Us adjuntem la iniciativa impulsada per PRODECA per si us pot ser d’interès.

Un dels efectes del coronavirus és que productors agroalimentaris s’han trobat amb el tancament d’escoles, restaurants, mercats ambulants d’aliments frescos… dels quals n’eren proveïdors o paradistes, i estan tenint ara dificultats per vendre els seus productes. Hi ha, alhora, una demanda interessada en poder contactar amb aquests productors.

En aquest context d’excepcionalitat, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca, ha creat el web Aliments De Prop per aglutinar les iniciatives col·lectives i, també, individuals que han sorgit per cobrir la demanda. L’objectiu és identificar els productors i elaboradors per àmbit territorial així com per categoria de producte per augmentar-ne la visibilitat i facilitar la comercialització.

El web està obert a tots el productors, elaboradors i establiments agroalimentaris que subministrin productes durant l’estat d’alarma. A través del següent formulari s’hi poden donar d’alta.

Quedem a la vostra disposició per qualsevol dubte o aclariment que necessiteu. Us podeu adreçar a al correulaura.marti@gencat.cat

Us convidem a donar difusió de la iniciativa als canals de comunicació dels que disposeu a través de l’etiqueta #AlimentsDeProp.